Tervetuloa luennolle!

 

KIITOS, KUN ENNAKKOTILASIT KIRJANI!

Tervetuloa luennolle!

 

KIITOS, KUN ENNAKKOTILASIT KIRJANI!

MITEN EROTTAA TUNNE JA TILANNE?

 

Tällä luennolla kuulet, miten voit oppia erottamaan tilanteen ja tunteen. Eli jos jokin arkinen tilanne jännittää aina uudelleen ja uudelleen (vuodesta toiseen) – miten tästä kierteestä voisi päästä pois, jotta tilanne tuntuisi taas normaalilta eikä enää triggeröisi ahdistuksen ja paniikin tunteita?

Tällä luennolla kuulet myös, miksi altistus ei aina auta (eli vaikka olisit ollut samassa tilanteessa kymmeniä kertoja ja silti jännitysoireet aina toistuvat) ja miten voit rauhoittaa omaa oloasi ja lieventää jännitystä haastavassa tilanteessa. Kerron luennolla myös omasta kokemuksestani, eli miten pääsin eroon ruokalakammosta. Ruokalatilanteet saivat aina sykkeeni kiihtymään ja kehoni jännittymään, kunnes yksi päivä kehoni ei enää reagoinutkaan panikoimalla. Luennolla kuulet, mikä johti tähän muutokseen.

Luennolla tapaat minut, kehomieli-valmentaja Tiia Minayan. Minun elämäntehtäväni on auttaa sosiaalisesta ahdistuneisuudesta kärsiviä ihmisiä vapautumaan elämää rajoittavasta jännittämisestä kehomieli-menetelmien avulla. Lue lisää nettisivuiltani www.hellamieli.fi ja seuraa sometiliäni nimellä @hella.mieli Instagramissa.

TERVETULOA MUKAAN

JÄNNITTÄJÄN VERKKOKURSSILLE

Seuraava kuuden viikon matka alkaa ma 17.4.2023

Lahja Sinulle, jos ilmoittaudut ennen 9.4.2023:

”Valmistaudu jännittävään tilanteeseen”-

workshop

Jännittäjän Verkkokurssi

KIRJA ILMESTYY ELOKUUSSA 2023

book cover
Jännittäjän ehdoton ykkösopas rennompaan elämään.

Kärsitkö sosiaalisesta jännittämisestä? Eivätkö terapia, altistus tai lääkitys ole tehonneet jännitysoireisiin?

“Vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä – Käytä kehosi viisautta” muuttaa täysin ajatuksesi sosiaalisesta jännittämisestä. Ongelma ei suinkaan ole korviesi välissä, vaan oireiden juurisyyt ja hoitokeinot löytyvät viisaasta kehostasi. Kirjan avulla oivallat, miten traumaattiset kokemukset muokkaavat aivojamme, hermostoamme ja tapaamme reagoida asioihin.

Oppaan kehomieli-harjoitukset auttavat vapautumaan jännitykseen liittyvästä häpeästä ja palauttavat kehosi tasapainoon. Apunasi ovat myös kehon ja mielen yhteyttä selvittävä tieto sekä kirjoittajan syvä ymmärrys kehon viisaudesta ja sen kyvyistä toipua traumoista.

Tiia Minaya on mindfulness-ohjaaja CFM®, sertifioitu TRE-ohjaaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja (LCF Life Coach). Hän on ohjannut Jännittäjäkursseja Hellä Mieli -yrityksensä kautta vuodesta 2017. Jännittäjän verkkokurssin kautta Tiia on auttanut jo satoja sosiaalisesta jännittämisestä kärsiviä ihmisiä.